LogIn 2009 | Ir aš ten buvau…

Birželio 4, ketvirtadienis, 2009, Vilnius, Lietuva, Siemens arena.

LogIn 2009 jau čia!

Štai ir pažadėtasis įrašas apie LogIn 2009. Bendras įspūdis? Man patiko, bet pernai buvo geriau. Gal jauki Reval konferencijų salė buvo mielesnė, gal mažesnis žmonių kiekis labiau patiko. Tačiau ir Siemens arenoje vykęs renginys labai nenuvylė. Prezentacijos (kurias mačiau) paliko neblogą ir profesionalų įspūdį, pertrauka, per kurią kartu su UFB ir jos draugu Andriumi per lietų lietų bėgom link McDonalds, irgi patiko. Pamačiau daug rašytojų, kurių blog’us mėgstu ir skaitau pati. O dabar – nuotraukų dalis (jos mano ir Andriaus Kleivos).

1. Scena. Sprendimas buvo įdomus – kairėje matėme pranešimų skaidres, o dešinėje buvo rodomas blake.lt live feed’as, kuriame pagrinde skųstasi neveikiančiu/lėtu wifi.

2. Vedėjai. Radistai iš zif.fm kalbėjo nedaug, šmaikščiai ir savo darbą atliko puikiai.

3. Pranešėjai. Patiko buvęs Apple darbuotojas, Google ukrainiečio akcentas buvo itin ryškus, Džiugas kalbėjo įdomiai, laimikis.lt žmonės pristatė gatvės blog’us, o Olšausko megztukas tapo jo prekės ženklu.

Laimikiai

3. Dalyvių apranga. Šiemet buvo gerokai daugiau stilingų žmonių ir gerokai mažiau laiko juos fotografuoti, tad pagavau tik keletą geriau atrodžiusių.

Visų pirma, kaip atrodo eiliniai statistiniai bloggeriai? Džinsai, megztinis, sportbačiai ir rankinė per petį.

Keletas stilingų konferencijos dalyvių. Dauguma rinkosi juodą spalvą.

Mano šiandienos kolega Evelina (UFB) iš maistasausims.lt, kuri taip ir neišdrįso avėti aukštakulnių

Ir štai dalinis blog’o autorės vaizdas (nuotraukų visu ūgiu nedėsiu, kad nesapnuotumėte košmarų)

Bučkis.